CENTRUL DE DIAGNOSTIC MEDICAL
022 22 04 04 CHIȘINĂU, STR. TIGHINA 49/5, STR. N. TESTEMIȚANU 29/5
BĂLȚI, STR. DECEBAL 126/1

INVESTIȚIA ÎN SĂNĂTATEA COPIILOR: O PRIORITATE LA SCANEXPERT

De Ziua Internațională a Copilului, sărbătorită pe 1 Iunie, ne mândrim în a ne reflecta angajamentul neclintit față de sănătatea celor mai tineri membri ai comunității noastre. La SCANEXPERT, recunoaștem că grija pentru sănătatea copiilor nu este doar o necesitate, ci și o investiție în viitorul nostru comun.

În centrul demersurilor noastre stă abordarea personalizată și respectuoasă a fiecărui mic pacient. Înțelegem că un consult medical poate fi stresant pentru un copil și ne străduim să transformăm fiecare vizită într-o experiență cât mai plăcută și lipsită de teamă.

Unul dintre pilonii acestui angajament este excelenta noastră doamnă doctor Larisa Crivceanscaia, medic neonatolog-pediatru de categorie superioară. Cu o carieră impresionantă, ce cuprinde peste 40 de ani de experiență în medicină, inclusiv la catedra Urgențe Medicale USMF “N. Testemițanu”, doamna doctor Crivceanscaia aduce un nivel înalt de expertiză și compasiune în îngrijirea pacienților noștri tineri.

În calitate de Profesor și Doctor Habilitat în științe medicale în pediatrie și neonatologie, și deținând funcția de Președinte al Societății de Perinatologie din Republica Moldova, doamna doctor Crivceanscaia este o resursă valoroasă pentru comunitatea medicală și pacienții noștri. A contribuit cu numeroase publicații științifice și protocoale naționale, împărtășind cunoștințele și inovațiile sale cu întregul sector medical.

La SCANEXPERT, ziua de 1 Iunie nu este doar o zi de celebrare a copiilor, ci și o zi în care reiterăm dedicarea noastră de a oferi cele mai bune servicii de diagnosticare și îngrijire pentru cei mici. Invităm părinții să ia în considerare programarea unui control de rutină pentru copiii lor, pentru a se asigura că se bucură de cel mai înalt standard de sănătate. În cele din urmă, sănătatea copiilor noștri este o investiție în viitorul nostru.